torsdag 18. august 2011

Sandpapir Plate



Jeg har Sandpapir plater for salg i nettbutikken. Dette er en god sandpapir plate som er et "must" hvis du driver med applikering eller amerikans søm på strek. Den er (19.5cm x 29.5cm). Prisen for denne er kr. 169,-

Ha en god kveld med masse lappeteknikk :-)

Hilsen
Quilterommet

onsdag 17. august 2011

Stitched By Me Complete Set



Jeg må bare fortelle at i dag kom postmannen på døren og leverte Lynette Anderson Designs siste BOM. Jeg selger den 7 månders BOM komplett uten stoffer. I pakkene følger det med treknapper, målbånd i stoff som du skal sy inn i bomen og pappmaler. Den er bare kjempe lekker. Så ta en titt over i Nettbutikken

Hilsen
QuilteRommet

Nye mønstre



I dag kom de 2 siste mønstrene fra Gail Pan inn i vår butikk. De er allerede lagt ut i butikken så ta deg en tur over og titt.

Hilsen
QuilteRommet

Ny Internett Butikk



Hei
QuilteRommet er en internettbutikk som selger bomullstoffer av god kvalitet, mønstre og sytilbehør som er interessant for deg som driver med lappeteknikk og quilting. Butikken ble etablert sommeren 2011.

Jeg startet denne internettbutikken for og finne de stoffer og utstyr som jeg liker best og håper at du også kan finne ting du liker her. Virksomheten holder til på vår gård i Eidsvoll kommune. Jeg har drevet med quilting siden begynnelsen av 90-tallet.

Hilsen
QuilteRommet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...